vrijdag 14 juni 2013

Symposium Land Art Live

Keynote spreker Aurora Tang van het CLUI in Los Angeles
Met het symposium Land Art Live, Landschapskunstwerken als sociale plekken onderzoekt Land Art Live de sociale aspecten van de zes landschapskunstwerken in Flevoland. Welke rol spelen de kunstwerken als plekken in het dagelijkse leven van de mensen die in de polder wonen? En hoe verhoudt zich dit tot hun betekenis als kunstwerken? Tijdens het symposium Land Art Live op vrijdag 14 juni 2013 wordt een licht geworpen op deze en andere vragen – met het oog op de bestaande zes landschapskunstwerken én op de opdracht voor het nieuw te realiseren zevende landschapskunstwerk in de Noordoostpolder.
Onderdeel van de dag is ook een workshopprogramma. Het symposium vindt vrijdag 14 juni 2013 van 9.30 tot 17.00 uur plaats in de Kleine Zaal van de Schouwburg Almere.
Keynote sprekers: professor Erik A. de Jong, Artis Leerstoel Cultuur, Landschap en Natuur (Universiteit van Amsterdam / Stimuleringsfonds Creatieve Industrie) en Aurora Tang, Program Manager van het in Los Angeles gevestigde Center for Land Use Interpretation (CLUI).
Geen opmerkingen:

Een reactie posten