maandag 23 juni 2014

Land Art Live op de Dag van de Architectuur

Rory Pilgrim licht zijn project toe in de Polderland Garden of Love and Fire.
Foto: Geert van der WijkAls onderdeel van de Dag van de Architectuur vond zaterdag 21 juni een excursie plaats naar de Polderland Garden of Love and Fire van Daniel Libeskind: een van de zogenaamde 'verborgen schatten' van Pampushout in Almere. De Dag van de Architectuur is dit jaar voor de laatste keer georganiseerd door Casla, in samenwerking met het Flevo-landschap.

Kunstenaar Rory Pilgrim gaf ter plekke een toelichting op zijn project Affection is the Best Protection, dat hij op uitnodiging van Land Art Live ontwikkelt voor dit landschapskunstwerk. Zijn project zal dit najaar officieel van start gaan.

Gids Marie-Josee Roselaers vertelt bezoekers over de Polderland Garden of Love and Fire.
Foto: Geert van der WijkDe Dag van de Architectuur ging van start met een brunch en een aantal presentaties bij De Havikshorst, een beheerschuur van het Flevo-landschap. Programmamaker van Land Art Live Martine van Kampen gaf er een inleiding op de excursie. Weer en sfeer waren uitstekend!

Brunch met inleidingen bij De Havikshorst. Foto: Geert van der Wijk


Klik hier voor het beeldverslag van fotograaf Geert van der Wijk en hier voor meer informatie over sprekers en programma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten